fbpx

Cum să încep o carieră în vânzări?…

Cum să încep o carieră în vânzări?…

Ești la început de drum sau vrei o schimbare de carieră și ți-ai dori să afli mai multe despre domeniul vânzărilor? Ți-ar plăcea să poți transforma un Nu categoric al clientului într-o vânzare de succes pe baza cunoștințelor și abilităților tale? Ai vrea să cunoști atât de bine mecanismul vânzărilor încât fiecare interacțiune cu clientul să fie o plăcere?

La Optima, noi pregătim colegii care se alătură echipei noastre pentru succesul în vânzări. Fiecare nou coleg are acces la traininguri specializate și susținere din partea noastră și a întregii echipe, astfel încât provocările și obiecțiile venite din partea clienților sunt tratate cu profesionalism și încredere, pentru a garanta succesul pe termen lung.

Poate ți-ai dori și tu o carieră în vânzări. Poate ai auzit că ai posibilitatea să lucrezi de acasă, să ai un program flexibil și chiar să îți crești veniturile prin comision. Că abilitățile de negociere și comunicare îți sunt de folos și în viața de zi cu zi, cu familia și prietenii sau că echipele de vânzări sunt formate din oameni cool care te vor susține și cu care vei putea lega prietenii frumoase?

Când nu ai experiență într-un domeniu e greu să visezi că într-o zi vei ajunge sus. Noi cunoaștem bine acest sentiment, pentru că așa am început și noi. Acum, vrem să dăm înapoi ce am primit la rândul nostru când am avut nevoie de susținere – atunci când de jos de unde eram și până la nori drumul părea aproape imposibil de realizat. Acea susținere cu încredere și optimism am primit-o noi, aceeași susținere te așteaptă și pe tine.

Sunt Cristina Iliescu, Senior Team Leader și Trainer în Optima, și împreună cu o echipă de patru profesioniști din cadrul Optima, te invităm la cursurile Optima-iSell, evenimentul dedicat descoperirii și dezvoltării talentelor pentru vânzări.

 

Înscrie-te acum