fbpx

iSell

Organizator

Optima

Optima Solutions Services (“Optima”) este o companie independentă BPO&Consulting, specializată în Omni-channel Sales & Marketing. Înființată în 2011, Optima este deja un jucător consacrat în piață, cu aproape 400 de colegi talentați în 3 sedii – București, Iași și Brașov.

Aria noastră de expertiză acoperă 3 zone: Telecom, Utilities, Banking&Financial.

Bogdan Roșu, CEO Optima, explică cel mai bine filozofia noastră de lucru: “La Optima, cea mai valoroasă resursă a companiei au fost, sunt și vor fi oamenii. Iar cheia succesului este dată de modul în care îi aducem împreună, încurajând diversitatea, asigurând egalitatea de șanse și reușind incluziunea pentru toți colegii noștri, pentru a-i putea pune în valoare. Puterea unei organizații stă în diversitate și cu cât înțelegem asta mai repede, cu atât mai repede se va dezvolta și înflori organizația, pe o cultură sănătoasă, în care oamenii își pot realiza potentialul. Optima se mândrește că nu este doar un furnizor tipic de soluții de tip outsourcing, ci este a doua casă pentru toți colegii, indiferent de gen, vârstă, etnie, orientare sexuală, rasă, credință religioasă sau abilități fizice, fiecare având locul sau aici și găsindu-și echilibrul propriu între muncă și viața personală.”

Optima face parte din Next Capital Group, înființat în 2006.

Optima este semnatar al Cartei Diversitații din Romania începând cu 2022.

Axioma Solutions

iSell este un program care a fost dezvoltat și susținut de Optima în colaborare cu Axioma Solutions.

Începând cu 2004 Axioma Solutions este un furnizor de training prin metode experiențiale. Misiunea noastră este să ajutăm indivizii și organizațiile să-și atingă obiectivele prin creșterea de echipe vânzări, management și leadership cu accent pe dezvoltarea abilităților cheie ale fiecărui angajat.

Axioma Solutions este liderul pieței de training pentru vânzări centrate pe valoare: Value Driven Sales

Motto-ul nostru: Better People, Better Results!